11.12.2013

Waiting on Wednesday. III


Dette innlegget er en del av en serie der jeg prøver å poste et blogginglegg hver dag frem til julaften. Glem heller ikke å sjekke ut giveaway'en som varer ut Desember. Klikk her for å delta!Waiting on Wednesday er et ukentlig innslag fra Breaking the Spine, som går ut på å dele bøker du gleder deg til som ikke er blitt publisert enda. Siden jeg la ut 10 bøker jeg gleder meg til i det kommende året forrige tirsdag, tenkte jeg å gjøre det litt annerledes. Jeg skriver heller om en bok som jeg har ventet lenge på, og som jeg endelig har fått satt klørene mine i.

Boken er ingen annen enn Støv og Stjerneskinn av Laini Taylor. Dette er andre bok i serien "Ønskemesterens Datter", som var første bok jeg anmeldte her på bloggen. Anmeldelsen kan du lese her. Den engelske versjonen kom ut for en stund siden, men fordi jeg leste den første på norsk ville jeg vente på at den andre kom ut på norsk også. Det gjorde den 4. november i år, men jeg var ikke klar over dette før i dag.

Her er en liten snutt om hva det handler om, hentet fra bazarforlag.com:
Det var en gang kjærlighet oppstod mellom en engel og en djevel. De begynte å drømme om en verden uten blod og krig. Dette er ikke en slik verden.

Har du lest serien eller andre bøker av Laini Taylor?

2 kommentarer:

  1. Jag har läst första boken på engelska, och har även den andra hemma..men har inte kommit mig för att läsa den än. Funderar på att vänta tills tredje boken också är släppt. :)

    SvarSlett
  2. Ser det med å vente. Tror jeg vil prøve få lest denne i løpet av vinteren. Jeg likte alt utrolig godt ved forrige bok, bortsett fra slutten. Så jeg er spent på om hvor bra denne er og hva som skjer!

    SvarSlett