05.12.2013

Tema Torsdag: Bokvloggere


Dette innlegget er en del av en serie der jeg prøver å poste et blogginglegg hver dag frem til julaften. Glem heller ikke å sjekke ut giveaway'en som varer ut desember. Klikk her for å delta!Denne ukens tema er Bokvloggere på Youtube. Jeg hadde planlagt å ha et juleinspirert tema men kom ikke på noe som kunne gjennomføres på en bra måte. Dermed tenkte jeg heller å dele mine favoritt bokvloggere. En bokvlogger er en som snakker om bøker gjennom YouTube i stede for å skrive om den i en blogg. Jeg begynte å se på bokvloggere i sommer og har siden da selvfølgelig fått noen favoritter.

Sanne fra booksandquils
Hun har alltid en interessant video på lur. Hun jobber innen publishing og utenom å dele mange bøker så snakker hun ofte om dette, og om hvordan det er å være fra Nederland og bo i London.
Det er ikke mulig å dele videoer fra kanalen hennes, så klikk på navnet over for å komme til kanalen!

Regan fra PeruseProject
Hun er alltid i godt humør, og leser mange bøker som jeg enten har lest eller får lyst til å lese etter at hun har snakket om dem. Hun oppdaterer veldig ofte og legger for det meste ut omtaler, book hauls, tbr og tagger.

Ciara deler for det meste hva hun har kjøpt og hva hun skal lese hver måned, samt noen omtaler og tagger. Personligheten hennes der hun spøker mye og hvilke bøker hun leser er det som gjør hun så gøy å se på.

Her er bare noen av mine favoritter.
Pleier du å se på bokvloggere og hvem er dine favoritter?

4 kommentarer:

 1. Jeg pleier en sjelden gang å se på bokvloggere, men jeg har ingen favoritter. For det meste liker jeg å lese anmeldelser på blogger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg foretrekker også å lese anmeldelser på blogger og goodreads. Men syns det er gøy å se på "wrap-ups" og "books hauls", for mange av de snakker om bøker jeg ikke har hørt om enda :D

   Slett
 2. Regan <3

  Jeg begynte å se på bokvloggere for to(?) måneder siden, og jeg er litt obsessed (det var spesielt ille i eksamenstiden). Mine favoritter er PeruseProject og Jessethereader :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, typisk at det blir midt i eksamenstiden. Følger av en eller annen grunn bare Jesse på Instagram, så får sjekke han ut på youtube også! Takk for tips :D

   Slett