04.12.2013

Måneden som var: November


Dette innlegget er en del av en serie der jeg prøver å poste et blogginglegg hver dag frem til julaften. Glem heller ikke å sjekke ut giveaway'en som varer ut desember. Klikk her for å delta!November er over og jeg fikk lest er par bøker denne måneden. Jeg oppdaget blant annet Katie McGarry og jeg fikk fullført nyeste boken i Heroes of Olympus serien. Jeg har få planer for hva jeg skal lese i desember. Jeg vil prioritere å få opp et blogginnlegg hver dag før jul og skrive anmeldelser av bøker jeg har lest i det sitste fremfor lesing. Det er derimot et par jeg ønsker å lese ferdig eller forsette på. Blant annet den søte boken "Dash & Lily's Book of Dares" av Rachel Cohn & David Levithan der handlingen skjer i Dash og Lily sin juleferie.


Lest i november:

Kjøpt i november:


2 kommentarer:

  1. Så flink du er som leser bøkene samme måned som du kjøper de! Jeg er helt imponert, for hos meg pleier de å bli liggende lenge. Det var også helt nydelige bilder du hadde tatt :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk. Problemet er det at ofte så kjøper jeg litt flere enn jeg får tid til å lese, og etter en stund så samler det seg opp store bunker med bøker jeg ikke har lest, haha :)

      Slett