24.12.2013

Top Ti Tirsdag: Ønskeliste til Julenissen


Dette innlegget er en del av en serie der jeg prøver å poste et blogginglegg hver dag frem til julaften. Glem heller ikke å sjekke ut giveaway'en som varer ut desember. Klikk her for å delta!

Så i dag er det julaften! Jeg gleder meg til å spise mye god mat og åpne presanger. Dette betyr også at det er siste dag i serien der jeg pårøvde å blogge hver dag. Det ble kanskje mindre og mindre innlegg jo nærmere jul vi kom, men jeg er fremdeles stolt over at jeg har klart å blogge så mye. 17/24 og dette er den måneden jeg har blogget mest i år. Så med dette siste innlegget så ønsker jeg dere alle en God Jul og et Godt Nyttår!Top ti tirsdag er et meme laget og hostet av The Broke and the Bookish, der de hver uke gir deg et tema som du kan lage en top 10 liste til. Denne ukens tema er "Books I hope Santa brings." Så her er en liste over bøker jeg kunne ønsket meg til jul som jeg ikke alt eier. God Jul/ Merry Christmas!


5 kommentarer:

 1. I have both Pivot Point and Fangirl but never started either. I have to soon, people seem to enjoy them both a lot. :)
  Merry Christmas!

  My TTT

  SvarSlett
  Svar
  1. Yeah, I've only seen good reviews on bothj of those books! Merry Christmas :)

   Slett
 2. Rubinrød har jeg lest, bortsett fra det har jeg ikke lest de andre bøkene. God jul :)

  SvarSlett
 3. Åh, vad fint omslaget till Rubinröd är. Jag hoppas att du åtminstonde fick några utav dessa i julklapp, och god jul..såklart! :)

  SvarSlett