12.12.2015

Du vet du er en boknerd når...


... du gang på gang sier, "den boken må jeg lese", selv om du vet du ikke har tid. Det betyr ikke at du ikke fremdeles har den på goodreads 'to-be-read' listen din sammen med alle de 400 bøkene du og en dag skal lese.

... du kan ikke reise hjem fra byen uten å ha vært innom minst en bokbutikk. Gjerne bare for å se på favorittbøkene og snike deg til å sette dem på display for å gjemme de du ikke liker så godt. (Har aldri påstått at jeg er perfekt, ok?)

... du har et høyere antall bøker på bokhyllen som du ikke har lest enn antallet du faktisk har lest.

... du dropper å bli med på arrangementer fordi du bare må lese ferdig boken, eller du ender opp med å komme for sent for du skulle bare lese skulle ett kapittel til.

... når du ser opp fra boken er klokken plutselig blitt 4 på natten og du skjønner ingenting. (ok, du skjønte det egentlig, men du klager når du må stå opp tidlig dagen etter uansett)

... du klarer ikke konsentrere deg om skolearbeid for alt du tenker på er om de to karakterene blir sammen, eller om noen kommer til å dø, eller om han karakteren egentlig er ond eller ikke.

... du blir automatisk venner med alle som liker en bok som du liker.

... du må fysisk holde deg tilbake for å ikke kommentere til jenten som fortalte foreldrene sine på flyplassen at hun ikke fant en bok hun ville lese. Du hadde så mange gode forslag å komme med, men tror de hadde sett ganske rart på deg.

Hva er dine boknerd "confessions"?

1 kommentar:

  1. Kjente meg igjen i alle, men spesielt i nummer 3 og den siste :p haha
    - Siri

    SvarSlett