13.12.2015

Bøker som gir meg julestemning

I dag har jeg lyst til å dele noen bøker som har gitt meg julesteming. For for meg er det ikke nok å bare pynte til jul, spesielt når jeg bor på hybel frem til noen dager før jul. Da er alt av vlogmas, julefilmer og bøker veldig til hjelp for å komme i ordentlig julesemning. Så under er de tre bøkene jeg har sittet igjen med mest julestemning etter å ha lest dem.


My True Love Gave to Me: Twelve Winter Romances
Boken er satt sammen av Stephanie Perkins og inneholder noveller fra forfattere som Rainbow Rowell, Gayle Forman, Holly Black, Stephanie Perkins og mange flere. Totalt består den av 12 søte noveller om vennskap og kjærlighet. Alle novellene har noe som relaterer til 'Christmas' i seg.
Jeg anbefaler denne på det sterkeste om du vil ha litt julestemning. Jeg har ikke skrevet en full anmeldelse om denne boken enda, men det kommer. For øyeblikket kan du sjekke ut hvilke av novellene jeg likte best på goodreads


Dash and Lily's Book of Dares
Boken er et sammarbeid mellom Rachel Cohn og David Levithan. Boken handler om Lily som finner en bok i favorittbutikken sin som inneholder en utfordring. Hun tar utfordringen og det blir til at Lily og Dash som skrev utfordringen veksler utvekslingene frem og tilbake. En super lettlest og søt bok der handlingen tar sted før jul.

Isla and the Happily Ever After - anmeldelse
Dette er tredje siste boken i Stephanie Perkins serie som heter Anna and the French Kiss. Boken har andre hovedkarakterer enn de forrige bøkene så den kan leses alene. Anbefaler derimot alle bøkene veldig mye, da den første er min favoritt bok. Denne tredje boken tar sted gjennom et helt år, så litt av handlingen tar sted gjennom vinteren og på en feiring i julehøytiden.

Har du noen bøker som gir deg julestemning?

6 kommentarer:

 1. Ohh I've seen the first book "my true love gave to me" in we heart it and I totally feel in love with the cover, I think I'm gonna buy it because If I saw it here, it must be sign! haha


  www.livingaspaula.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. It is so sweet and really christmasy! I really recommend it :D

   Slett
 2. Jeg kommer alltid i skikkelig julestemning når jeg leser Harry Potter! Men det er kanskje ikke en stor sjokker.
  Samtidig liker jeg godt å se på Ringenes Herre under juletida. Første gang jeg så filmene var for tre år på julaften og 1. og 2. juledag, så for meg forbindes de automatisk med jul =]

  SvarSlett
 3. I tillegg så virker dette som et veldig kult innlegg, så det kan hende at jeg også kommer til å skrive et lignende innlegg *hint hint.* Hvis det er greit? =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg glemte helt Harry Potter. Og JA! kjør på, gleder meg til å lese!

   Slett
 4. Har ikke lest noen av disse bøkene, men sistnevnte er i bokhylla. Har planer om å lese den dette året :D
  - Siri

  SvarSlett