17.03.2015

Topp ti trisdag: Bøker på vårens TBR

Topp ti tirsdag er et meme laget og vertet av The Broke and the Bookish, der de hver uke gir deg et tema som du kan lage en topp ti liste til. Denne ukens tema er "top ten books on our spring tbr list." Jeg kommer nok ikke til å få lest 10 bøker i vår men en jente kan jo alltids drømme. Pluss det er jo snart påskeferie da!


Ser frem til:
001. A Court of Thorns and Roses av Sarah J. Maas. (Kommer 5. mai 2015)
002. The Fill-In Boyfriend by Kasie West (Kommer 5. mai 2015)
003. Red Queen av Victoria Aveyard (Kom 10. februar 2015)

På tide å få lest:
004. Cruel Beauty av Rosamund Hodge
005. The Winner's Curse av Marie Rutkoski
006. Half Bad av Sally Green
007. Little Women av Louisa May Alcott

Oppfølgere jeg drømmer om å fortsette på:
008. Cress (The Lunar Chronicles #3) av Marissa Meyer
009. Råta (Ravneringene #2) av Siri Pettersen
010. Saga, Volume 4 av Brian K. Vaughan og Fiona StaplesJeg hat blitt book depository affiliate, som betyr at jeg har fått en link som du kan bruke om du ønsker å bestille bøker fra book depository. Da får jeg 5% i kommisjon for at du kjøpte noe derifra via min link, og du betaler ikke noe ekstra.

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

4 kommentarer:

 1. Råta er også en av de bøkene jeg har lyst til å lese. Jeg fikk boken til jul i fjor av ei venninne, så er på tide at jeg snart leser den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har lest litt i den, skjønner ikke hvorfor jeg la den fra meg for har veldig lyst til å vite hva som skjer videre! Håper du får lest den :D

   Slett
 2. Åh, du MÅSTE läsa Cruel Beauty. Det är en av mina absoluta favoritböcker. :) Jag ser också fram emot ACOTAR och The Fill-In Boyfriend, och jag hoppas på att läsa Red Queen snart. Härlig lista, och jag hoppas att du får tid/chans att läsa flera av dessa snart, och att du tycker om dem förstås. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Holder på med den nå, er kommet sånn 20% og syns den virker veldig kul! De andre håper jeg også at jeg får lest snart/ så snart de kommer ut. Vil bare ha ACOTAR og The Fill-In Boyfriend nå, elsker Sarah J Maas og Kasie West. Det er bare så dumt at bøkene deres kommer ut midt i eksamensperioden..

   Slett