24.06.2013

Lesesliste: Sommer

Så nå som jeg endelig er ferdig med skole har jeg ambisjoner om å få lest flere bøker igjen. I det siste har jeg hatt liten kontroll på hva jeg leser, og det har ofte blitt til at jeg leser 100 sider i en bok før jeg går videre til neste. Derfor tenkte jeg å lage en oversiktlig liste som skal vare ut sommeren. Målet mitt et å lese minst 8 av disse bøkene.


Har du en plan eller liste på hva du skal lese i sommer?

6 kommentarer:

 1. Her var det mye spennende litteratur til sommeren!Mye jeg ikke hadde hørt om før. Cinder er vel den enseste, og den har jeg tenkt å lese en dag:)Kos deg med bøkene å ha en fin fin sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, takk. Cinder var kjempebra så gleder meg til toeren 'Scarlet'! God sommer til deg også!

   Slett
 2. Jeg så forfatteren av This Is What Happy Looks Like, og skjønte fort at den samme forfatteren har skrevet The Statistical Probability of Love At First Sight, som jeg likte veldig godt. Kanskje jeg skal prøve meg på den jeg og? ;) Og The Maze Runner har jeg også tenkt å få lest i sommer. Gleder meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, har lest 'The Statistical Probability of Love At First Sight', syns den var ganske søt så ville gi 'This Is What Happy Looks Like' en sjangse :-D Gleder meg til å få lest 'the Maze Runner', er super spent på hva som skjer i den.

   Slett
 3. Mange fine bøker :) De to første bøkene ser veldig spennende ut, har de på min ønske liste:) Peter Pan og Tiger Lily skal jeg legge til i min ønskeliste, de så veldig spennende ut :) Takk for tips:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takktakk, gleder meg til å få lest de to ja :) Så koselig at de også havnet på din liste!

   Slett