16.08.2012

Boktema - 3 bøker jeg aldri kommer til å lese

Anettes Bokboble arragerer boktema som denne uken temaet 3 bøker jeg aldri kommer til å lese. Dvs. tre bøker jeg har null og ende mindre en det lyst til å lese i løpet av min livstid. Dette kommer til å bli vanskelig, siden jeg pleier å lete etter bøker jeg vil lese fremfor de jeg ikke ønsker å lese. Uansett kan det kan jo bli interessant og finne noen bøker som virkelig ikke ser bra ut i mine øyner. Mine tre bøker er de under

Fifty Shades of Grey
Folk kan si hva ed vil, ("Den var fantastisk, eller grusom.") men jeg kommer aldri til å sette meg ned noe som helst sted å begynne å lese kinky Twilight fanfiction. Nei, ellers takk. Etter å ha lest denne bokanmeldelsen på Goodreads sier jeg meg ferdig med boka. Jeg håper at de voksne damene som satt ved bassengkanten i syden og leste denne skammer seg for å ha lest erotiske bøker ute i offentligheten. Les den hjemme alene eller inne på hotellrommet.

House of Night Serien
Av veninnene mine som har lest serien er alle enige: Den begynte bra, men så ble det bare tull og forferdelig dårlige storylines. Så hver gang jeg går inn i en bokhandel med en av de så oppfordrer hun meg at jeg ALDRI må kjøpe de bøkene. Jeg tar hun på ordet og holder meg unna serien.


Confessions of a Shopaholic
Jeg prøvde å lese en av disse bøkene en gang og det var helt forferdelig. Hovedpersonen er vimsete, naiv og rett og slett dum. Så dette er en serie jeg skal holde meg langt unna. Jeg gav heller bort boka til noen jeg tror kommer til å like den bedre enn meg. Husker noen venner og jeg gikk på kino for å se filmen og alle kom ut og bare ristet på hodet. Not good.

14 kommentarer:

 1. Jeg bryr meg ikke så mye om hvor man velger å lese Fifty Shades, jeg bare konstaterer at nei, takk dette vil jeg ikke lese :)

  Du går ikke glipp av noe ved å ikke lese HoN-serien for å si det sånn. Det er underholdene og teit på samme tid, du husker innholdet i kanskje 10 minutter etter at boken er lukket he he.

  Shopaholic-serien er ikke for meg heller, maken til dum hovedperson som overhodet ikke utvikler seg gjennom den første boken. Har du lyst til å lese min sure omtale av boken så finner du den her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er helt enig i det du skriver om boken i anmeldelsen. Nei, dette blir nok bøker jeg holder meg unna ja :-)

   Slett
 2. Disse kunne fint vært på min liste også, men dette er bøker jeg kunne lest i et skrekkelig svakt øyeblikk (selv om jeg har mine tvil).

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja det er sant. Kan komme et svakt øyeblikk der jeg begynner på HoN serien. De sier at de første bøkene er bra, men de senere oppfølgerene er de som ødela serien. For nå holder jeg meg i hvertfall unna disse :-)

   Slett
 3. House of Night Serien, har jeg faktisk lest (ikke hele) og er enig med din venninne, den tar seg ikke opp akkurat:) Shopaholic bøkene har jeg lyst prøve meg på, men nå vet jeg nå ikke:)Fifty Shades of Grey bøkene ligger jeg også meg langt unna:) Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint å også få høre andre sine meninger om HoN. JEg gav bort mitt eksemplar av Shopaholic til en venninne jeg tror kommer til å like den. Så det har vel litt noe med hvilke bøker man foretrekker også. Jeg er sikker på at hun kommer til å digge den :-)
   Ha en fin dag du også!

   Slett
 4. Jeg har lest den første av Shopaholic bøkene på engelsk, jeg likte de jeg. Lett og grei underholdning. Filmen likte jeg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg gav min bok til en venninne jeg føler kommer til å synes det samme som deg. Den er mer lik hennes smak i bøker enn min. Min versjon var på norsk da, men vet ikke om det spiller noen rolle. Tror rett og slett at det ikke er rette sjangeren for meg personlig :-)

   Slett
 5. Flott innlegg! De to første er jeg helt enig i! De siste har jeg faktisk lest alle sammen av i serien og elsker dem - antageligvis av de samme grunnene du finner helt forferdelige. Gøy at vi er så forskjellige :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk. Morsomt at personer kan ha så forskjellige meninger om noe. Men det er også noe som er gøy med bøker. Det å kunne se ting fra andre karakterer sine sider og rett og slett lære oss å se ting på en ny måte. Som sagt, var det ikke helt rette boken for meg da, elsker å ha kontroll på ting og Becky var så motstridene fra min personlighet at jeg fikk litt problemer med å lese den.

   Slett
 6. Nei, du går ikke glipp av noe ved å ikke lese House of Night ;-) Ellers må jeg innrømme at jeg har lest og likt Shopaholic serien, selv om jeg er enig i at Becky er fjern.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra at alle blir enige om HoN serien. Ser det er mange her som liker Shopaholic serien, men for meg spilte karakteren en for stor rolle. Jeg klarte virkelig ikke se verden igjenom Becky, ble litt for irritert på valgene hun tok osv. :-)

   Slett
 7. Fifty shades of grey can eg med handa på hjartet seie at eg aldri kjem til å lese. Ikkje house of night serien heller for den saks skuld. Shopaholic-serien er dessverre noko som kanskje kunne blitt ein sånn guilty pleasure-serie for min del, men eg tvilar likvel at det blir noko av... Ha ein fin torsdag vidare. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, skjønner hva du mener. JEg kunne kanskje lest HoN som guilty pleasure en gang jeg var desperat. Men for nå så holder jeg meg til bøker jeg har lyst til å lese! :-D
   Ha en fin dag!

   Slett