26.06.2012

TV-serie: Once Upon A Time
Hva handler den om?
TV serien handler om eventyr land som er blitt forvandlet til en by fra nåtiden. En ond heks forhekset byen og nå kan bare en person redde den. Personen er Snøhvit og Drømmeprinsens barn, Emma Swan. Når eventyrkarakterene blir kastet inn i den virkelige verden glemmer de hvem de er, og tar til seg nye navn og historier. Bare Emma kan få dem til å huske, men med heksen og nåværende borgemester, Regina i mot seg er det ikke like lett. Emma selv tror heller ikke på alt med eventyr men hennes bortadopterte barn som hun blir gjenforent med, Henry er fast bestemt på å overbevise henne. Vi får se klipp fra fortiden som utspiller kjente eventyr med en liten vri i eventyrverdenen samt hva som skjer i den virkelige verden.Hvem er karakterene?
Historien fokuserer seg på Emma som er den eneste karakteren som ikke er hentet fra eventyr (, med unntak av Henry.) Ellers fokuserer historien seg på Snøhvit, prinsen og den onde heksen i historien. Vi får også med bi figurer som for eksempel Hans og Grete, Rødhette,  feer, Rumleskaft, Askepott og mange flere! Karakterene er interessante og har spennedes historier som innvolverer mange av de kjente figurene.


Hvorfor burde jeg se serien?
Fordi den er som en lang (21 episoder i sesong en) Disney film som er kommet til live. Figurene har alle hver sin story line, både i virkeligheten og i eventyrverden. Ingen av karakterene er klar over hvem de egentlig er, Snøhvit er overbevist om at hun er en vanlig dame med navn Mary Margareth osv. Du får klassiske eventyr fortalt med en vri, for eksempel er det her den onde heksa fra snøhvit som lurer Hans og Grete inn i godterihuset til en annen heks. Sist men ikke minst er serien verdt å se bare på grunn av de fantastiske kostymene. Store ballkjoler, mystiske krager, jaktutstyr, drakter av lær og fe vinger.

(siste bilde)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar