14.06.2012

Boktema: Min Sommerlesing

Henger med på Annette fra anettesbokboble sitt boktema. Det går ut på å dele hvilke bøker jeg har tenkt til å lese i sommer. Hadde allerede tenkt til å gjøre dette, så boktemaet passet perfekt. For nå er det under en midlertidig liste. Kan være det blir litt flere eller kanskje ikke. Eragon og  Nightshade er deler av serier jeg har tenkt til å lese, men er ikke helt sikker på om jeg kommer til å få tid til. I tillegg vurderer jeg å lese Tiger Lily av Jodi Lynn Anderson,  The Alchemyst av Michael Scott og Kisses from Hell som er en novellesamling fra ulike forfattere.
(Linkene åpner seg i nye vinduer, og fører deg til boka sin side på goodreads.)Disse er bøker jeg har, eller venter på. Alle tre er også andre bok i en serie, tilfeldig at de er på samme liste!
Seizure som er skrevet av Kathy Reichs holder jeg på med nå. Det er andre bok i serien om Tory Brennan, Temperance "Bones" Brennan sin niese. Var veldig fornøyd med den første boka i serien, så gleder meg til å lese denne. Insurgent av Veronica Roth har jeg bestilt ho den lokale bokhandelen (for nesten en måned siden.) Så vi får se når/ om jeg får den. Pandemonium av Laruen Oliver har også står på hyllen siden jeg leste første bok i serien, Delirium. Jeg må bare få lest den snart, må vite hva som skjer!Har bestemt meg for å lese en "tykk" serie i ferien. Det var enten Eragon, Ringenes Herre eller Game of Thrones/ A Song of Ice and Fire. Venninnen min som har lest/leser alle tre stemte for Eragon av Chritopher Paolini så da blir det den. Samme venninne har lenge oppfordret meg til å lese Nightshade, og siden jeg stoler blindt på boksmaken hennes skal jeg lese den også. Den siste er en ny bok som kom ut i år, Of Poseidon av Anna Banks. Siden jeg er en mytologi nerd og elsker alt som har med greske, romerske osv. guder å gjøre, så må jeg bare lese denne. Vet ikke om den faktisk har noe med mytologi å gjøre da, men navnet frister meg for mye.

12 kommentarer:

 1. Mange fine bøker du hadde på listen din:-) Bøkene om niesen til Temperance visste jeg ikke om, det må jeg sjekke ut litt nørmere, tusen takk for tips! Kunne også tenkt meg å lese den til Lauren Oliver. Fant ingen steder å legge meg til som følger så jeg har linket siden din på sidemenyen min.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde hørt at Reichs hadde noen ungdomsbøker, men det var ikke før denne månden at jeg bestemte meg for å lese de. Var veldig fornøyd med delirium, som var en bokvirkelig fikk deg til å tenke. Så gleder meg til å få startet på neste! Jeg fikk aldri følger widgeten til å virke, men takk for det! :-D

   Slett
 2. Spennende liste! Du kan glede deg til Insurgen, den er god :-) Ellers ble jeg nysgjerrig på YA - serien til Reich, kanskje jeg bør sjekke ut Virals?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Ja, gleder meg som søren, håper bokhandelen får den inn snart! Jeg syns Virals var interessant, lettlest og gøy!

   Slett
 3. Her var det mye flott:) Vurderer også å kanskje begynne på Eragon bøkene eller Game of Thrones/ A Song of Ice and Fire. Har ikke helt bestemt meg ennå:) Kos deg masse med bøkene og ha en fin dag videre!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, har startet på begge tidligere men aldri funnet tid til å fullføre dem. Så i sommer er jeg fast bestemt på å lese Eragon! Takker, ha en fin dag du også!

   Slett
 4. "Insurgent" er kjempebra! Jeg håper jeg får lest noen engelske ungdomsbøker selv. Har du lest Godess Interrupted - serien av Aimee Carter? Der er det endel gresk mytologi om jeg har forstått det riktig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra at det er flere som syns det, gleder meg til å få lest den! Har faktisk lest den første boka i serien, the Goddess Test, og har toeren liggende et sted. Skal få lest den snart, må bare finne meg tid! Aimee Carter har laget sin egen lille tvist på Hades og Prosephone sin historie. Dette er det mange som har gjort, men liker Carter sin versjon, så gleder meg til å finne ut hva som skjer i Goddess Interrupted! :-)

   Slett
 5. Flott sommerleseliste! Og en nydelig blogg har du også :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 6. Ikke lest noen av disse, så takk for tipset. lykke til med lesingen og ha en fin sommer!

  SvarSlett
 7. Nå ble min egen liste litt lengre :)
  Særlig kunne jeg tenke meg å lese Ringenes Herre og Game of Thrones.
  Ha en fin sommer med disse bøkene!

  SvarSlett