14.05.2019

Serier jeg har lyst til å lese ferdig

Mitt hoved lesemål for 2018 er at jeg har lyst til å lese ferdig 5 serier. Jeg har innsett at jeg har et problem med å lese ferdig serier. De bøkene jeg nevner her er alle siste bok som er kommet ut i en serie, og jeg har lest alle de tidligere bøkene.
Dette blogginnlegget ble startet på i januar, men jeg syns fremdeles det er relevant.


Kingdom of Ash - Throne of Glass serien av Sarah J. MaasJeg fikk lest ferdig denne boken i Januar. Jeg likte serien veldig godt, men for å unngå å avsløre noe skal jeg la være å skrive for mye. Ikke alle liker denne serien like godt, men jeg personlig elsker denne serien og anbefaler den til alle jeg møter.


The Blood of Olympus av Rick Riordan - The Heroes of Olympus serien av Rick Riordan
Percy Jackson er min Harry Potter. Percy Jackson serien leste jeg etter den var kommet ut men The Heroes of Olympus har jeg lest etter hvert som bøkene kom ut. Den siste har jeg derimot ikke klart å lese, jeg tror det mest var fordi jeg ikke ville at eventyret skulle ta slutt. Så jeg må få lest den siste, jeg har kommet et godt stykke på vei men det gjør litt vondt å bli ferdig med denne.


Hero of Ages - Mistborn serien av Brandon Sanderson
Dette er den boken jeg leser for øyeblikket, og jeg har lest noen hundre sider. Jeg likte de to forrige bøkene godt, men måtte ta en pause etter bok 2 da jeg syns det ble for mye politikk og for lite spenning. Jeg liker bok 3 veldig godt så langt og gleder meg til å lese ferdig min første Brandon Sanderson serie.


Thunderhead - Arc of a Scythe av Neal Shusterman
Er ikke akkurat en avslutning på en serie, da det kommer en bok til. Jeg har derimot veldig lyst til å lese ferdig alle bøkene som er kommet ut i serien. Bok en leste jeg ut i fjor sommer. Startet litt på denne i starten av 2019, men har tatt en liten pause for å lese andre bøker.


The Raven King - The Raven Cycle av Maggie Stiefvater
Jeg har hatt denne på hyllen kjempelenge, og vil lese serien ferdig. Føler jeg må lese meg litt opp på hva som skjedde i de forrige bøkene før jeg kan starte så det har blitt til at jeg aldri har gjort det. Disse bøkene er mye mer fokusert på karakterene enn handlingen, og måten Stiefvater skriver på får handlingen til å føles magisk ut selv når den ikke er det.


Evna - Ravneringene av Siri Pettersen
Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har lest denne ferdig! Jeg vet ikke! Ikke se sånn på meg. Jeg skal gjøre det!


Har du en serie du har lyst til å lese ferdig i år?

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke lest Evna ( tror jeg ) he he. Men det er så lenge siden jeg leste de to første bøkene, så tror det er en sånn serie jeg må lese på nytt :-) Har hele serien i bokhylla, så burde snart gjøre det :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Er i akkurat samme situasjon, tror det er derfor jeg ikke har fått lest den. Er redd for at jeg ikke husker nok av de to forrige bøkene!

      Slett