05.03.2016

Oppsummering av Februar 2016

Februar var kanskje kortere enn andre måneder, men jeg fikk skviset inn mer lesing enn jeg har gjort på en stund. Med interessante tegneserier om kinesisk historie og en dose søte contemporary bøker.

Oppsummering av min Februar i bøker:
 • Jeg har startet på bøkene jeg lånte på biblioteket, og utvidet lånet mitt
 • Jeg har fått lest tre tegnesierier!
 • Jeg havnet også i en contemporary fase på slutten av måneden, så hva annet kune jeg gjøre enn å lese noen av Kasie West sine bøker på nytt

Lånt på Biblioteket:
utvidet lånet fra sist uke

Leseeksemplar:Lest:
6 bøker

Boxers av Gene Luen Yang (anmeldelse)
En tegneserie som beskriver Boxer opprøret som skjedde rundt 1900 i Kina. Unge menn og kvinner samler seg og går til kamp mot de kristne misjonærer og kristne kinesere.

Saints av Gene Luen Yang (anmeldelse)
Nummer to i serien Boxers & Saints tar for seg en kinesisk jente som oppsøker kristendommen. Foregår på samme tid som Boxers opprøret.

The Eternal Smile av Gene Luen Yang og Derek Kim (anmeldelse)
Denne består av tre korte tegneserier. De handler respektivt om en helt på eventyr, en grådig frosk og en dame som får epost fra en Nigeriansk prins som spør om et lån.

The Fill-In Boyfriend av Kasie West (anmeldelse)
Gia blir slått opp med rett før ballet og må finne en erstatter. Gutten hun finner gjør en mer enn overbevisende jobb som skuespiller. Noe som gjøt at Gia blir interessert i å finne ut hvem han virkelig er.

On the Fence av Kasie West (anmeldelse)
Charlie har alltid bare hengt med gutter, men etter at hun er nødt til å skaffe seg en jobb får hun kontakt med mange nye mennesker. Trenger hun å endre hvem hun er for å passe inn blant disse nye menneskene?

Catching Jordan av Miranda Kenneally (anmeldelse)
Jordan er eneste jente på det amerikanske fotballaget. Hun er instilt på å aldri innlede et forhold med nen av guttene på laget for det kan aldri gå bra..


 

2 kommentarer:

 1. Du har vært så flink Elena :D Startet januar med å lese 1 bok, men forbedret seg litt i februar hvor jeg leste 4 bøker. Skjønner fortsatt ikke hvor leselysten er, men krysser fingre for at den bare skal bli sterkere! Så får jeg kaste meg over Kasie West jeg også :D

  SvarSlett

 2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +2348155425481

  SvarSlett