04.02.2015

Måneden som var: Januar

Januar var måneden for å komme inn i nye rutiner og å opprettholde deler av nyttårsforsettene. Så langt har det gått noen lunde greit med mine forsetter. Jeg har også fått lest tre tegneserier og en "livsstilsbok" og kjøpt inn en del nye bøker os forsinket julegave til meg selv. Målet for neste måned er å fullføre i hvertfall en fiktisk bok!


Lest i januar:

Innkjøp:

Lånt på Biblioteket:

Leseeksemplar:

Vil lese i februar:Jeg hat blitt book depository affiliate, som betyr at jeg har fått en link som du kan bruke om du ønsker å bestille bøker fra book depository. Da får jeg 5% i kommisjon for at du kjøpte noe derifra via min link, og du betaler ikke noe ekstra.

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

6 kommentarer:

 1. Flinke du :D Vil gjerne lese Saga :D Hørt så mye bra om det!
  Selv leste jeg 10 bøker, yaaay ! ^^'
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow, og du som har så mange mattefag!? Hvordan klarer du det, tell me all your secrets, please! :-D

   Slett
  2. Merker at man får flere muligheter til å lese når man har ipad <3, og så leste jeg litt flere av lettleste ungdomsbøker den måneden. Begynte å lese Darren Shan sin andre store suksesserie, Demonata <3 Grøss og gru, hehe ^^'
   - Siri

   Slett
 2. Hei, Elena! Jeg gjør en litt annerledes tbr jar i år. Du kan lese mer om det er: http://elinsliteraryworld.blogspot.no/2015/02/different-kind-of-tbr-jar.html Jeg lurte på om du kunne gjøre meg en tjeneste i forbindelse med det. Jeg skal nemlig lese en bok noen andre har valgt for meg. Så jeg lurte på om du kunne velge en bok fra min TBR liste: http://elinsliteraryworld.blogspot.no/2015/01/2015-tbr-pile-reading-challenge.html Du skjønner jo hvem jeg har lest de er streket over. Det hadde vært veldig snilt hvis du hjalp meg med dette og takk på forhånd :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten "How to be Parisian, Wherever You Are" høres ut som en interessang bok. Den fikk jeg lyst til å lese :)

   Slett
  2. Hei, ja selvfølgelig :) Jeg klikker over på bloggen din nå!
   Likte "How to be Parisian, Wherever You Are", likte at den gav mer tips enn prøvde å få deg til å følge spesielle regler. Og så var det ting som oppskrifter, en liten adresse bok og noen morsomme historier i den også.

   Slett