03.10.2014

Måneden som var: August, September

Dette kommer til å bli en rekordkort liste over bøker jeg har lest på to måneder. Har nemlig bare fått lest en bok på to måneder. Men nå prøver jeg å finne litt tid til lesing igjen, selv om jeg ikke har mye tid å avse. Det er travelt å være student, og noen ganger er det vanskelig å prioritere om man skal åpne fantasy boken som ligger og frister eller pensumboka med matte du bare forstår halvparten av. Denne uken har jeg derimot - dessverre, men det føles også ganske deilig - blitt trukket i retning av fantasybøker. Jeg har tre bøker jeg har uendelig lyst til å lese denne måneden selv om jeg mest sansynlig bare får fullført en av dem.

Uansett; her kommer de listet opp allikevel med det lille håpet at jeg får lest litt i alle. Siden det blir så få bøker på listen skriver jeg heller litt om dem.


Lest i august:
Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins (anmeldt)

Bøker jeg har fått tilsendt:
av Gyldendal Norsk Forlag:
Råta av Siri Pettersen

Bøker jeg har kjøpt:
Heir of Fire av Sarah J. Maas,

Bøker jeg vil lese i oktober:
Heir of Fire av Sarah J. Maas,
dette er tredje bok i serien om Celaena Sardothien. Det er en fantasy serie som inneholder assassins, onde erobrere, magi og litt for en hver smak. Celaena er en av mine favoritt heroinner og om har lurt lenge på om du skal prøve deg på serien eller ikke så er min svar til deg. Gjør det, jeg tviler på at du kommer til å angre.

The Blood of Olympus av Rick Riordan,
dette er femte og siste boken i Heroes of Olympus serien og tiende og siste bok om vår kjære Percy Jackson. Óg Gud som jeg gru-gleder meg til denne boken. Kjenner jeg Rick Riordan rett kommer det til å være en fantastisk bok fra start til slutt. Den kommer nok til å holde meg våken hele natten i et desperat forsøk på å få fullført den så raskt som mulig. Og det er garantert at jeg kommer nok til å felle mange tårer og le høyt sammen med karakterene som har fått et spesielt sted i hjertet mitt.

Råta av Siri Pettersen,
dette er oppfølgeren til Odinsbarn (som jeg har anmeldt her) jeg gleder meg til å se lære hva som skjer videre. Jeg har lest 65 av 492 sider så langt og liker den godt. Den er ganske forskjellig fra Odinsbarn, men dette trenger på ingen måte å være negativt. Om du ikke allerede har sjekket ut serien anbefaler jeg deg det før denne boken kommer ut 6. (E-bok) og 14. oktober (printet).2 kommentarer:

  1. Husker det var slik til meg også i fjor, så når du kommer inn i rutinene får du lest litt mer :p men merker at jeg heller ikke får lest like mye lengre! Fikk lest 7 bøker denne måneden, men mye å grunn av litt små bøker, haha :D

    Har utrolig lyst til å lese bokserien av Sarah J Maas, eller vent... jeg vil jo lese alle disse bokseriene :D
    - Siri

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg også veldig til å lese The Blood of Olympus, men dessverre ble bestillingen min feilsendt, så boka kommer 3 uker senere. . . Ja ja, sånn kan det gå;)

    SvarSlett