29.06.2014

Smakebit på Søndag, 14


Smakebit på søndag er en bloggutfordring på bloggen til Mari, flukten fra virkeligheten. Det går ut på å dele en liten snutt fra boka du leser nå. For øyeblikket holder jeg på med tre bøker, men den jeg vil dele et utdrag fra er Sjelevenner av Lynda Waterhouse. Dette er en av mine favorittbøker, og den har vert det siden jeg fikk den i TL-klubben på barneskolen. Jeg har lest den utallige ganger på norks, men jeg fikk tak i den på kindle og holer på å lese den på engelsk for første gang! Jeg har allerede merket noen forskjeller (siden jeg kan den norske versjonen utenat..), så det blir en litt annen opplevelse.

Etter en travel helg med oppturer og nedturer var det hyggelig å kunne sette seg ned med en bok jeg er så glad i. I morgen skal jeg på jobb og så har jeg fri i en liten periode! Da har får jeg endelig tid til å lese andres blogger og svare på kommentarer. Det skal bli deilig å slappe av litt.

Greather Netherby lå bare en ti minutters spasertur i fra Little Netherby. Landsbyen kunne skilte med et Fretexutsalg, en kafé, et apotek, frisørsalong, samt bokhandelen, som lå bortgjemt nederst i gaten. Blunk med øynene, og du ville ikke oppdaget sjappa, hadde det ikke vært for det lille utskårne skiltet med påskriften "Sarakai bruktbøker".
~ hentet fra side 19 i den oversatte versjonen.


7 kommentarer:

 1. Høres spennende ut :) Jeg var også medlem i T.L. Har gitt bort mange av bøkene mine men tok vare på to tre av dem som var mine favoritter da jeg var yngre :)

  SvarSlett
 2. Härligt med omläsningar av favoritböcker ibland :)

  SvarSlett
 3. Enig med Helena! Det kan være koselig å gjenlese tidligere favoritter. Og jeg må innrømme at navnet Sarakai bruktbøker høres fristende eksotisk ut..:)

  SvarSlett
 4. Så fint med sånne bøker en bærer med seg. Mio min Mio var min favoritt fra jeg var helt liten, og det er ikke så veldig lenge siden jeg leste den en gang til :-)

  SvarSlett
 5. Takk for smakebiten :D Jeg var også medlem av TL-klubben, tihi :D Jeg begynte ganske tidlig, men jeg var ikke direkte medlem. Storesøsteren min var det, men hun var ikke like interessert i å lese bøkene som det jeg var. Så det endte opp med at jeg leste alt og tok over medlemskapet hennes til slutt, haha :)

  Men denne boken fikk jeg faktisk ikke lest, og jeg har ikke hørt om den tidligere heller. Så dumt, for det virket som om den hadde sjarm :D

  SvarSlett
 6. Helt okänd bok och författare för mig, men det låter fint att läsa om en gammal favorit. :)

  SvarSlett