25.04.2012

Die For Me av Amy Plum

Forfatter: Amy Plum
Utgitt: 10. Mai 2010
Forlag: HarperTeen 
Språk: Engelsk 
Medium: Heftet, lånt
Kjøp fra BookDepository

Kate og søsteren Georgia flyttet til Paris fra New York etter at foreldrene døde i en bilulykke. Her lever Kate i en slags transe, helt til en dag får øye på en fransk gutt på en kafé. Etter å ha støtt på denne gutten, Vincent flere ganger blir hun kastet inn i hans verden. En verden som styres av liv og død. Vincent er en revenant, noen som gir alt for å redde andre om det så betyr å dø for dem... Kate blir kastet inn i en ny verden, en verden som kommer med farlige fiender.

Historien tar sted i Paris. Hvem skulle ikke ønske at de kunne bo der? Forfatteren fører oss gjennom gater og museer, og dø får følelsen av å være der selv. Vincent tar Kate med til mange kjente steder, og noen ukjente. For disse stedene jeg ikke hadde hørt om var det greit å ha Google maps på siden.

Kate er en jente med følelser som virker realistiske. Hun er deprimert etter foreldrenes død men begynner å håpe på noe bedre etter at hun møter Vincent. Hun er redd for å åpne seg helt opp til noen for så å ha muligheten til å miste dem igjen. Dette er humane følelser og jeg følte sympati for karakteren. Vincent er alle jenters drøm, beautiful and romantic.

Jeg forelsket meg i denne boken! Den var søt og en virkelig feel good book. En liten dose action som førte med seg en kamp mellom godt og vondt, og en helt ny verden under vår egen var bra. Ideen om renevants var ny for meg og ble ordentlig fascinert av det! Neste bok kommer i September 2012, noe som er alt for lenge til!

5 / 5

1 kommentar:

  1. Fin bokomtale:)Høres ut som en fin bok:) Elsket bokomslaget. Ha en flott torsdag:)

    SvarSlett