01.12.2016

Hva leser du nå?

Lenge siden sist jeg har blogget så tenkte å lage noen lavterskel innlegg for å komme igang igjen. La oss starte med hva jeg leser nå. For øyeblikket holder jeg på med to bøker.

Perlehviskeren av Cathrine Wilhelmsen
Boken er illustrert av Petter Winther, og ser absolutt nydelig ut. Den handler om Juluius som får høre noen dårlige nyheter av pappa, men som ikke klarer å huske hva de er. Samtidig slutter fargeblyantene hans å fungere. Han blir revet inn i en eventyr verden, hvor han må finne tre nøkler for å få tilbake fargekraften til blyantene. På denne reisen møter han nye og gamle venner, og begynner sakte men sikkert å huske hva det triste pappa fortalte han var.

Så langt liker jeg boken ganske godt, den er skrevet for et publikum som er en god del yngre enn jeg er, så noen deler blir litt overflødig. Når jeg er ferdig å lese den kommer det selvfølgelig en fullstendig anmeldelse. Boken jeg har er et anmeldereksemplar.

Empire of Stoms av Sarah J. Maas
Dette er femte bok i serien Throne of Glass, og vi følger samme hovedkarakter som har gått gjennom en stor utvikling. Det samme kan sies for verdenen. Jeg vil ikke avsløre noe fra tidligere i serien, men jeg kan ikke få anbefalt den nok. Er en av mine favoritt serier! Les min anmeldelse av første bok i serien her.

Selv om denne boken ikke helt har levt opp til nummer tre enda, så liker jeg den godt. Utviklingene som har skjedd føles naturlig, og utvalget av synspunkter er kjempe gøy. Det blir gjensyn med mange gamle og noen nye karakterer. Anbefaler å ha lest novellesamlingen før du starter på denne!

Hvilke bøker holder du på med?

2 kommentarer: