04.04.2016

Half Lies og Hald Truths av Sally Green

Anmeldelsene kan inneholde avsløringer for deg som ikke har lest Half Bad.
Min anmeldelse av Half Bad kan du finne her.

Forfatter: Sally Green 
Tittel: Half Lies
Utgitt: 13. november 2014
Serie: The Half Bad Triology #0.5

Dette er en novelle fra Half Bad triologien. Denne følger Michèle som er lilleøsteren til Gabriel som vi møter i Half Bad. Novellen er skrevet som en dagbok som tilhører Michèle. Her beskriver hun livet etter at hun, broren og faren flytter til Florida.

Vi lærer om hva som har skjedd i familien deres tidligere, og om hvordan moren døde. Vi får også et innblikk i hvordan livet for de hvite heksene og svarte heksene er i Florida. De lever på hvert deres terretorie og blir noen sett på feil side får det forferdelige konsekvenser.

Micéle sliter med å integrere seg i sitt nye liv, og vil ikke gi slitt på fortiden. Hun er også veldig glad i broren sin og ekstremt bekymret for han. Så dagboken kan bli litt kjedelig til tider, men gir det et greit innblikk i livene deres og kanskje hvorfor Gabriel har blitt som han er.

3.5 / 5

Forfatter: Sally Green 
Tittel: Hald Truths
Utgitt: 3. november 2015
Serie: The Half Bad Triology #0.6

Denne novellen handler om Gabriel etter at han reiser til Sveits. Etter å ha forvandlet seg til menneske på innsiden er han på leting etter Mercury så hun kan hjelpe han. 

I Sveits finner han Mercury, og blir også kjent med Rose, Mathieu og mennekset Jon. For at Mercury skal hjelpe han forlanger hun at han skal spionere på halvblodene som jobber for henne, blant annet Mathieu. Dette gjør Gabriel ukomfortabel. 

Dette er en fin smakebit på serien, og gir oss et innblikk inn i hode på den mystiske Gabriel. Han liker ikke å forråde noen, men han vil gjøre omtrent alt for å bli en svart heks igjen. Historien følger han fra han reiser til Sveits og frem til han møter Nathan. 

Den er lettlest men veldig interessant og jeg anbefaler deg å plukke denne, men først Half Lies opp etter at du har lest ferdig Half Bad.

5 / 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar