30.05.2015

The Fill-In Boyfriend av Kasie West

Forfatter: Kasie West
Utgitt: 5. mai 2015
Forlag: HarperTeen
Språk: Engelsk 
Medium: Kindle
Kjøp fra BookDepository

Boken handler om Gia som blir dumpet rett før hun skal gå inn med kjæresten på ballet. I frykt for at vennene hennes ikke skal tro at han ikke eksisterte tvinger hun eneste gutten som er igjen på parkeringsplassen til å bli med henne. 'Fill-in Bradley' som hun kaller han gjør en super jobb, men forlater ballet tidlig. Selv om han bare skulle fylle inn for eksen er hun interessert i å lære mer om denne sjarmerende gutten.

Sel om det høres ut som et ekstremt klisje og rart konsept syns jeg det var utrolig bra gjennomført. Gia er en karakter som utvikler seg mye gjennom boken, og 'Fill-in Bradley' er super sjarmerende. Etter hvert i boken utvikler de et vennskap der de av og til fyller inn for hverandres ekser eller som hverandres nye kjærester. Men etter hvert blir det uklart hvor linjen mellom dem egentlig går.

Gia utvikler seg som sagt veldig yme. Til å begynne med er hun bildet av perfekt, hun svarer ikke foreldrene frekt, hun klager aldri og det meste går alltid hennes vei. Etterhvert møter hun på ulike utfordringer og hun begynner å se at verdenen hennes ikke er så perfekt som hun kanskje hadde trodd.

Boken er skrevet av Kasie West. I mine øyner kan ikke Kasie West skrive en fårlig bok. Fra det øyeblikket du plukker den opp til du legger den ned (etter at du har lest den ferdig..) så har du vært med på en følelsesladet berg og dalbane. Det blir latter, tårer, frustrasjon og sympati. Hun får meg til å gøle så mye på så kort tid, og det er derfor jeg elsker bøkene hennes.

Anbefaler denne til alle som øsnker en kort og søt bok om romanse. Perfekt for sommerkvelder eller å ha med seg på solen Den er kjempesøt og konseptet er bedre gjennomført enn du tror når du leser bakpå boken. Jeg ble veldig glad i hovedkarakterene og klarte ikke å legge denne boken fra meg. Leste den faktisk ut en natt i eksamensperioden.. (bare for å demonstrere hvor bra jeg syns den var)

5 / 5

2 kommentarer:

  1. Denne har jeg på leselista mi på goodreads. Den virker som en søt og fin bok, gleder meg til å lese denne etterhvert:) Fin anmeldelse du hadde skrevet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Yey, den var super søt! Håper du liker den :)

      Slett