07.04.2014

Måndeden som var: Mars

Mars fløy forbi og vi er allerede i andre uke i april! I begynnelsen av mars hadde jeg en liten lesepause, så dette er grunnen til at jeg leste så få bøker.

Om akkurat 20 dager tar jeg turen til Paris, hvor jeg skal på språkkurs i fire uker. Jeg gleder meg utrolig mye og håper det blir en fantastisk og lærerik opplevelse. I månedsskift dro jeg også en shopping tur til Berlin med en venninne som er derifra. Derav ble det lite blogging i det siste. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med bloggen når jeg reiser bort, for jeg tviler på at jeg får mye tid til å lese.


Lest i februar:
The Darkest Minds av Alexandra Bracken
Never Fade (Darkest Minds #2) av Alexandra Bracken

Kjøpt i februar:
Princesses Behaving Badly av Linda Rodriguez McRobbie
Half Bad av Sally Green
The Assassin's Blade: The Throne of Glass Novellas av Sarah J. Maas
Moleskine Passion Travel Journal (notatbok, men så utrolig praktisk!)

Lånt fra biblioteket i februar:
Animal Farm av George Orwell
The Alchemist av Paulo Coelho
Of Mice and Men av John Steinbeck

Leseliste for mars:
Angelfall av Susan Ee
Half Bad av Sally Green
Animal Farm av George Orwell

6 kommentarer:

 1. God tur til Paris, jeg var der på ferie ei uke i fjor. Synes det var veldig fint der :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg gleder meg :D Har faktisk aldri vært der før, og det blir rart å prøve å lære fransk i Frankrike men åh det må bare bli gøy!

   Slett
  2. Ja det blir det nok helt sikkert :) Jeg og hun jeg var med kunne ikke fransk, så hadde litt morsomme samtaler med noen. Men de fleste var snille og snakket engelsk med oss.

   Slett
  3. Haha, så bra. Jeg er ikke noe flink i fransk sånn egentlig så blir spennendes. Blir nok mye fransk-engelsk med en twist av spansk inni der. Jeg har en tendens til å bytte over til spansk når jeg ikke kan det franske ordet. Siden pappa er spansk så kan jeg det veldig godt liksom, og språkene kan være litt like til tider (sjeldent, men noen ord osv)

   Slett
 2. Håper du får en superduper tur, og en tidligere klassevenninne av meg er også på språkkurs der akkurat nå! Kanskje du møter henne, og hun heter Lisa Marie ;) Hun er utrolig snill og hyggelig i alle fall!

  Jeg har også vært på språkkurs tidligere, men det var i 2011 i Nice på to uker. Spennende, litt skummel, men morsom opplevelse :)

  Fikk selv en bitteliten Reading slump en uke eller noe slikt i Mars, men det gikk greit.

  Gleder meg til å høre meningen din om Angelfall- og coveret er sykt vakkert <3. Kommer du til å skrive omtaler av The Darkest Minds og Never Fade forresten? ;)

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Haha så kult at du kjenner noen som er der nå, verden er liten. Jeg har aldri vært på noe lignende, ikke engang på klassetur til utlandet så jeg gleder meg kjempe mye. Selv om ikke fransken er i nærheten av bra nok så gleder jeg meg og håper det blir en super tur.

   Jeg må få startet å lese Angelfall snart, har bare hørt bra om den. Jeg har tenkt til å skrive anmeldelse om Darkest Minds ja, jeg må bare finne tid og motivasjon til å gjøre det, haha. Jeg er dessverre litt lat for tiden.

   Slett