04.08.2013

Smakebit på Søndag #3

Så det er en stund siden jeg har faktisk postet en smakebit på søndag. Jeg pleier alltid å komme på det for sent, altså på mandag eller tirsdag. Smakebit på søndag er en bloggutfordring på bloggen til Mari, flukten fra virkeligheten. Det går ut på å dele en liten snutt fra boka du leser nå. Jeg har valgt å dele noe fra Etiquette & Espionage av Gail Carriger.


  The carriage turned, this time following some invisible path out on to the heath. The mist began closing in around them, or they were moving into it - hard to tell which.
  Sophrina actually began to feel a tiny bit of dread in the pit of her stomach. What if there really are werewolves roaming the moor?
  And then, there it was. The mist broke. The last rays of the sun cast a long shadow out of the carriage and lit up Mademoiselle Geraldine's finishing academy for Young Ladies of Quality. And no, the school wasn't dashing around the moor on hundreds of tiny little legs. It was bobbing above it in chubby floating majesty.

Boken er underholdende, men tok litt tid å komme inn i. Jeg er for øyeblikket på side 200/300 og den begynner endelig å ta seg opp. Språket er noe innviklet der forfatteren har prøvd å bruke ord fra 1800-tallet for å beskrive ulike oppfunnede maskiner. Jeg skal i hvertfall fullføre denne ganske snart.

10 kommentarer:

 1. Tack för smakebiten, men det låter inte alls som min genre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, var ikke helt noe for meg heller dessverre :)

   Slett
 2. Hørtes ikke ut som en veldig god bok, så noterer ikke denne ned. Takk for smakebiten og ha en herlig søndag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, den var ikke noe spesielt bra skrevet dessverre. Hadde håpet den var bedre, menmen :-)

   Slett
 3. Det var heller ikke en bok for meg, tror jeg :-) Jeg er svært lite glad i varulver og orker stort sett ikke lese bøker om dem :-)
  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg liker varulver men var ikke så stor fan av Steampunk universet i denne boken derimot :) Det er også vampyrer med, haha.

   Slett
 4. Låter egentligen som min genre, men blir lite avskräckt när du säger att det tar tid att komma in i den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den var ikke så bra skrevet som jeg hadde håpet :-/ Ganske inviklet språk, det virker som om forfatteren har bestemt seg for å skrive som om hun levde i overklassen på 1850-tallet. Noe som gjorde ting alt forvirrende til tider, og det ble vanskelig å henge med

   Slett
 5. Tack för smakbiten! Jag har funderat på att läsa Gail Carrigers andra serie, den med Soulless etc. Det verkar som om de kan vara bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, har lest om serien jeg også. Men etter å ha lest denne vurderer jeg å ikke lese de andre bøkene. Folk sier at de er satt i samme univers og jeg likte ikke dette så veldig godt. Men du kan jo prøve de ut da! :)

   Slett