30.03.2012

City of Lost Souls: Kapittel 1


For dere fans av the Mortal Instruments så har Cassandra Clare, utspekulert som hun er, satt i gang en hunt for chapter one. Altså har hun delt opp første kapittel i den nye boka i serien som kommer på engelsk 8 mai, Ciry of Lost Souls. Over er en oversikt over hvor delene vil bli lagt ut og hvor. Del 4 kommer på mandag!

Første boka i serien kom ut på norsk for noen måneder siden, under tittelen demonenes by. Selv har jeg bare lest den engelske versjonen, City of Bones. Mortal Instruments (city of ... serien) er en utrolig gøy og spennenes serie. Den handler om Clary som møter en trio med shadowhunters, mennesker som stammer fra en engel og som har i oppgave å beskytte ber rundt om i verden fra "underworlders", altså trollmenn, vampyrer, varulver, feer og hva mer? Elsker serien, men Cassandra Clare elsker å avslutte bøkene sine på de mest grusomme måter.

Om du allerede er fan av The Mortal Instruments, anbefaler jeg deg også å lese The Infernal Devices. Bok en heter Clockwork Angel og handler om samme verden med shadowhunters som den i Morta Instruments, eneste forskjellen er at dette skjer i Victorian England (slutten av 1800-tallet!). Clare skriver helt fantastisk, og du blir sugd inn i en verden av romanse, mysterier og kick-ass karakterer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar