Om meg / Kontakt

Hvem:
Jeg heter Elena og kommer fra Vestlandet. Mine favoritt sjangre er paranormal fantasy, contemporary og high fantasy. Er også veldig glad i grafiske romaner. Selv om jeg er åpen for og ønsker å utvide horisonten min for andre sjangre. Jeg leser for det meste bøker på engelsk da jeg mestrer dette godt og det er blitt en vane. Jeg har derimot ikke noe i mot å plukke opp en norsk bok eller lese noe som er oversatt til norsk.

Hvorfor:
Jeg startet denne bloggen på norsk i 2012 fordi jeg ikke hadde lagt merke til mange norske bokblogger. Jeg vet at det er et stort bloggmiljø for bokblogger på engelsk, men det norske viste jeg nesten ingenting om. Så for å gjøre noe med min mangel på kunnskap starter jeg denne bloggen. I tillegg tenkte jeg det kunne ikke skade å vedlikeholde norskkunnskapene mine.

På denne blogger legger jeg ut anmeldelser av bøkene jeg leser, Månden Som Var innlegg, Topp Ti Tirsdag (kilde) , Tema Torsdag og Re-Designe Bokomslag innlegg.

Kontant:
  • Kontakt og spørsmål kan sendes på mail til elenaandres08+boknerd@gmail.com
  • Finn meg på instagram som @boknerdno
Det er hyggelig om du ønsker å kontakte meg Send meg gjerne en melding om leseeksemplar, men det er ikke sikkert jeg har tid til å ta i mot og anmelde. Ikke vær redd for å sende meg en mail uansett. Det samme gjelder om du har spørsmål til meg eller angående bloggen.English:
I am a girl from Norway who loves to read. This will be my blog where I write about books. I will post reviews of the books that I have read, and write about up and coming books that I think look interesting. In Norwegian. 

1 kommentar:

  1. For ein fin bokblogg! legger deg til på bloglovin asap:)

    SvarSlett