16.01.2016

Giveaway Vinnere og Refleksjon på 2016

Godt nyttår alle sammen. Etter en liten pause er jeg tilbake på bloggen. Jeg tenke å starte året med å annonsere vinnerene av giveawayen, og å reflektere på målene jeg hadde for 2015.

Vinneren ble tilfeldig utvalgt av rafflecopter, som var applikasjonen jeg brukte for Giveaway'en. Vinneren av The Immortal Rules av Julie Kagawa ble Anna fra Bokhylla Mi, og vinneren av The Fill-In Boyfriend ble Siri fra Siri Bokoholiker. Jeg anbefaler dere å sjekke ut bloggene deres, to de er to fantastiske jenter med bra smak i bøker!


Så over på refleksjoner. Målene mine for 2015 var:
 1. Lese 30 bøker. (Det blir dessverre lite tid til lesing når man studerer)Jeg fikk lest 26 bøker, so close. Det ble lite lesing pga. studier, kickboxing og frivillig arbeid. Det siste halvåret ble dermed veldig hektisk.
 2. Utforske nye sjangreDette ble var jeg dessverre ikke så veldig flink til. Men jeg fikk lest en 'motebok' How To Be Parisian: Wherever You Are og en livsstilsbok Lean in av Sheryl Sandberg
 3. Kjøpe færre bøker, og heller lese de jeg eier fra før.Jeg ble ikke så mye flinkere på å lese det jeg eier fra før, men har kjøpte mindre bøker da! De måndene jeg kjøpte mest var nok i januar, sommer og desember. Spesielt fordi jeg reiste en del, og Tanum på Værnes flyplass har et sykt bra utvalg i bøker.
 4. Lage en liste med bøker andre har anbefalt og lese et x antall av disseJeg lagde listen og har den i en notatbok, jeg fikk dessverre bare lest en bok som ble anbefalt og det var A Monster Calls av Partick Ness. Har fremdeles veldig lyst til å lese mer fra den listen!
 5. Skrive om hver bok jeg leser. (Jeg klarte det ikke i fjor, men jeg føler 2015 er året.)Ja, nei dette skjedde ikke. Har skrevet om en del. En bedre oversikt kommer i et senere innlegg.

Og siste målet var å blogge mer en 18 dager i Desember. På grunn av personlige grunner ble det lite blogging på slutten av måneden. Det ble litt viktigere å tilbringe tid med familie, og da gikk blogging i glemmeboken. Der postet jeg 12 ut av 31 dager. Mer en noen annen måned i 2015, men ikke så mye som jeg skulle ønske.

Så alt i alt, har jeg ikke fulgt så godt opp med målene, men jeg ser mer på dem som noe man kan strekke seg etter en noe jeg må klare.

4 kommentarer:

 1. Synd at det ikke gikk slik du håpet med målene dine, men det virket som om du fikk gjort mye likevel :)

  Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg faktisk vant en bok! Tusen tusen takk, jeg gleder meg allerede til å lese den.

  Håper 2016 blir et godt leseår for deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, gleder meg til du får den neste mnd.!!

   Slett
 2. Takk for kommentar hos meg og veldig fin blogg du har:)
  Hadde som mål å lese 100 bøker i fjor men greide bare 92. I 2014 leste jeg derimot 102 bøker. så det er ikke alltid man får til å nå målene sine. Det er sånt som skjer.
  Men håper at 2016 blir et bra leseår for oss begge likevel:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for så fine ord, og jeg gleder meg vilt til å lese boken :D

  Nådde målet mitt om å lese 100 bøker, men har begrenset meg betraktelig i 2016. Da skal jeg heller lese bøkene jeg har skrevet på en bokliste. Det er bøker som har vært i bokhylla altfor lenge!!
  - Siri

  SvarSlett