25.06.2015

Tema Torsdag: Sommeren 2015

Beklager for at jeg har vært lite aktiv. Jeg har hatt eksamen, reist hjem og vært på ferie i Paris.

Tema Torsdag er en spalte hvor jeg tar for meg ulike bokrelaterte tema. Denne ukens tema er min leseliste for Sommeren 2015. Dette er bare noen av dem og jeg håper å hvertfall komme meg igjennom disse. Jeg har lyst til å lese litt ulike sjangere, og for øyeblikket har jeg en trang til å lese contemporary. Så etter at jeg har lest alle Kasie West sine bøker på nytt tenker jeg å begynne på noen av dem under.

 


Håper du blir litt inspirert og kanskje vil dele din leseliste med meg?

4 kommentarer:

 1. Sommeren er perfekt lesetid! Jeg har planer om å få lest ferdig "Clockwork Princess" av Cassandra Clare, og "Elizabeth is Missing" av Emma Healey og ellers få lese noen klassikere om igjen (Jane, Austen, Brontë) fordi det er altfor lenge siden sist jeg leste de! Ellers har jeg jo alltid en haug med uleste bøker liggende, siden det viser seg at jeg ikke greier å la være å kjøpe dem, selv om jeg har flere liggende ulest...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Håper du får lest ferdig TID serien, jeg likte den veldig godt. Har veldig lyst til å få lest Emma av Jane Austen, så kanskje det blir i sommer :) Lykke til!

   Slett
 2. ahhh, så mange herlige bøker :D vil lese absolutt alle disse selv, men ikke hørt om Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap av Romain Puertolas før... Hmm, men for en morsom tittel :D

  Sommerlisten min består av anmeldereksemplarene jeg har fått gjennom høsten og våren. Henger laaangt etter...

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk låne boken av min venninne som fikk den av noen i familien. Syns den hørtes veldig interessant ut. Lykke til med lesingen da! (12 bøker i juni er imponerende :P)

   Slett